Gallery: Winning design chosen for central Tartu parking garage ({{contentCtrl.commentsTotal}})

Winner of a design competition for a new parking garage complex in Tartu has been chosen, ERR's Culture portal reports.

The winning entry, "Turuplats", was designed by Villem Tomiste from Studio Tallinn and will become reality at the location on Vabaduse puiestee in the city center.

Second place was awarded to a design by LÜNK architects, and the third to Raadius Architects.

The winning design caught the eye of the jury due to both its architectural qualities and use of the existing space and tis environs.

The ground floor of the design being set aside as a commercial space, including an open market place facing on to Raekoja  Plats.

Construction will start once investors have been found, it is reported.

Download the ERR News app for Android and iOS now and never miss an update!

Editor: Andrew Whyte

Hea lugeja, näeme et kasutate vanemat brauseri versiooni või vähelevinud brauserit.

Parema ja terviklikuma kasutajakogemuse tagamiseks soovitame alla laadida uusim versioon mõnest meie toetatud brauserist: